Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Ponedeljek, 28.9.2020 ob 13h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Danes bo pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Do večera bo dež povsod ponehal. Jutri bo deloma sončno, zjutraj bo ponekod megla.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo pretežno oblačno, občasno bo še deževalo, do večera pa bo dež v večjem delu Slovenije ponehal. Ponekod na vzhodu bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 16 °C.

Jutri bo sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, ob morju okoli 11, v alpskih dolinah malo nad 0, najvišje dnevne od 15 do 19 °C.

OBETI

V sredo bo delno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. V četrtek bo na vzhodu še delno jasno, drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter.

VREMENSKA SLIKA

Nad severnim Sredozemljem in vzhodnimi Alpami je ciklonsko območje. Nad naše kraje bo še dotekal razmeroma vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Danes bo pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo.

Jutri bo delno jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj megla ali nizka oblačnost.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2020-09-28 12:43
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.