Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Četrtek, 28.10.2021 ob 10h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Danes in jutri bo pretežno jasno, marsikje po nižinah v notranjosti pa bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Danes in jutri bo pretežno jasno, po nižinah v notranjosti pa bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo še pihala šibka burja, ki bo jutri ponehala. Jutranje temperature bodo od -1 do 4, v krajih z burjo od 5 do 8, najvišje dnevne od 10 do 15, na Primorskem do 18 °C.

OBETI

V soboto bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla ali nizka oblačnost. Proti večeru se bo v zahodni Sloveniji oblačnost povečala.

V nedeljo bo na vzhodu še dokaj sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, ponekod v zahodni Sloveniji bo občasno že rahlo deževalo. Ponekod bo pihal veter južnih smeri, ob morju bo proti večeru zapihal jugo.

VREMENSKA SLIKA

Nad srednjo, vzhodno in južno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. Z vzhodnimi vetrovi priteka k nam nekoliko toplejši in v spodnjih plasteh ozračja razmeroma vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Prevladovalo bo dokaj jasno vreme, po nižinah v notranjosti pa bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki lahko ponekod vzhodno od nas vztraja tudi del popoldneva. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka burja.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2021-10-28 09:41
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.