Prometno poročilo, ponedeljek 15.junij 2020 ob 08:51

Na ljubljanski obvoznici na območju predora Golovec je zaradi del spremenjena prometna ureditev. Nastajajo tudi zastoji. Vozite previdno, upoštevajte omejitev hitrosti in varnostno razdaljo!

Promet je povečan na cestah proti večjim mestom.
Zastoji:
- na ljubljanski vzhodni obvoznici od Bizovika proti predoru Golovec;
- na ljubljanski južni obvoznici od Rudnika proti razcepu Kozarje;
- na cesti Pijava Gorica - Škofljica - Lavrica.

Na dolenjski avtocesti je zaradi okvare tovornega vozila oviran promet na izvozu Kronovo iz smeri Obrežja, na ljubljanski južni obvoznici pa na izvozu vič iz smeri Kozarij.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Gruškovje in Obrežje za tovorna vozila pri vstopu.

Dela:
- Pričela se je prenova predora Golovec na ljubljanski vzhodni obvoznici. Skozi predor je prepovedan promet za tovorna vozila nad 3,5 t in avtobuse v obe smeri. Ta teden v času prometnih konic pričakujemo zastoje.
- Zaradi posebne tehnologije preplastitve na gorenjski avtocesti med Naklim in Brezjami na vozišču ostajajo zrna. Ohranjajte varnostno razdaljo in spoštujte omejitev, saj vam sicer lahko ta zrna poškodujejo vozilo. Posebej previdni naj bodo motoristi.

Novice COVID-19.

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.