Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Nedelja, 17.11.2019 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Zvečer bo začelo deževati tudi na severovzhodu Do jutri zjutraj bo dež večinoma ponehal, delno se bo razjasnilo.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

V prvem delu noči bo začelo deževati tudi na severovzhodu. Do jutra bo dež od zahoda povsod ponehal, začelo se bo jasniti. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, v Gornjesavski dolini okoli 0 °C.

V ponedeljek bo sprva dokaj sončno, čez dan bo spet več oblačnosti v zahodni in osrednji Sloveniji. Popoldne bo na Primorskem in Notranjskem kakšna manjša ploha. V Prekmurju in na Štajerskem ter ponekod v višjih legah bo pihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15, na severozahodu okoli 7 °C.

OBETI

V torek bo predvsem v zahodni Sloveniji občasno deževalo, na vzhodu pa bo dokaj sončno vreme. Ob morju bo pihal jugo.

V sredo bo oblačno in povečini suho. V četrtek bo ponekod na zahodu občasno rahlo deževalo, drugod bo suho.

VREMENSKA SLIKA

Nad Alpami in severnim Sredozemljem je ciklon z vremensko fronto, ki se pomika nad srednjo Evropo in zahodni Balkan. Z višinskimi vetrovi južnih smeri priteka k nam topel in vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

V ponedeljek zjutraj bodo padavine ponehale tudi v krajih vzhodno od nas, delno se bo razjasnilo. Čez dan bo ponekod ob severnem Jadranu ter v sosednjih krajih Italije občasno spet rahlo deževalo.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2019-11-17 18:04
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.