Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Nedelja, 22.7.2018 ob 16h

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči bo pretežno oblačno, zjutraj se bo dež od vzhoda razširil nad osrednji del države, vmes bo tudi kakšna nevihta. Na zahodu bo ostalo večinoma suho. Zjutraj bo zapihal veter severnih smeri, na Primorskem povečini šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 17, ob morju okoli 19 °C.

Jutri popoldne se bo delno zjasnilo, še bodo nastajale posamezne krajevne plohe. Še bo pihal veter severnih smeri, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 27, na Primorskem okoli 30 °C.

OBETI

V torek in sredo bo povečini sončno, popoldne bodo le posamezne plohe ali nevihte. V torek bo ponekod še pihal severni veter.

VREMENSKA SLIKA

Nad vzhodno Evropo in Balkanom je ciklonsko območje. V višinah se nad našimi kraji zadržuje vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Jutri čez dan bodo padavine in nevihte ponehale, najpozneje v sosednjih pokrajinah Hrvaške. Popoldne bodo v Alpah še posamezne plohe. Zapihal bo severovzhodni veter, ob severnem Jadranu šibka, v Kvarnerju pa zmerna burja .


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2018-07-22 15:37
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.