Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

U unutrašnosti promjenljivo oblačno, uglavnom bez oborina, a na Jadranu djelomice sunčano, prema kraju dana u Dalmaciji mjestimice uz malo kiše. Ujutro u kontinentalnim krajevima mjestimice magla. Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro uglavnom slaba i umjerena bura koja će tijekom dana na dijelu srednjeg i na južnom Jadranu okrenuti na jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 13 do 18, a na Jadranu od 20 do 24 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Umjereno do pretežno oblačno povremeno s kišom, u Dalmaciji već prijepodne, a do kraja dana u većem dijelu zemlje. Najviše kiše, ponegdje i obilne očekuje se u gorju, te na srednjem i južnom Jadranu osobito prema kraju dana i u noći na nedjelju, kada će mjestmice biti i izraženijih pljuskova s grmljavinom. Puhat će slab i umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu umjerena do jaka bura, a na dijelu srednjeg i južnog Jadrana veći dio dana istočnjak i jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 8 do 13, a na Jadranu od 14 do 19°C. Najviša dnevna od 12 do 16, a na Jadranu od 16 do 21 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.