Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Na kopnu i sjevernom Jadranu mjestimice može pasti malo kiše, a najviše sunčanog vremena bit će u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu većinom umjerena do jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od 18 do 22, na obali i otocima od 24 do 27 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Djelomice sunčano i razmjerno vjetrovito. Oblačnije će biti u istočnim i južnim predjelima gdje će ponegdje pasti malo kiše ili kratkotrajni pljusak, a uz prolazno više oblaka mjestimične kiše može biti i drugdje u unutrašnjosti. Zapuhat će umjeren, na udare i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 9 i 14, na Jadranu od 16 do 21 °C. Najviša dnevna od 19 do 24, na obali i otocima od 24 do 27 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.