Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

U unutrašnjosti umjereno, ponegdje i pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše. Na Jadranu djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Puhat će slab i umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, na otvorenome moru i sjeverozapadnjak. Jugozapadnjak u gorskoj Hrvatskoj mjestimice na udare može biti jak. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 10 do 15 °C, u gorskim predjelima malo niža.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Djelomice, na Jadranu, osobito u Dalmaciji, i pretežno sunčano. Većinom na području Rijeke te u dijelu Gorskoga kotara uglavnom oblačno, poslijepodne uz malo kiše. Ujutro mjestimice u unutrašnjosti magla. Vjetar slab i umjeren, na udare i jak jugozapadni, a na Jadranu će zapuhati slabo i umjereno jugo. Najniža jutarnja temperatura od -2 do4, na Jadranu između 3 i 8. Najviša dnevna u većini krajeva od 11 do 16 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.