Vreme - Vreme Hrvaška
Vaša vremenska napoved
Razmere na cestah, vremenska napoved za Slovenijo, trenutne vremenske razmere, 10 dnevna vremenska napoved, prometne informacije, stanje na mejnih prehodih. Vreme Hrvaška.

Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

vreme hrvaška

Pretežno, na Jadranu promjenljivo oblačno, povremeno s kišom, ponegdje obilnijom te pljuskovima i grmljavinom. U Dalmaciji, područjima uz Jadran te ponegdje u istočnoj Slavoniji moguće je i jače grmljavinsko nevrijeme. Vjetar u središnjoj i gorskoj Hrvatskoj umjeren, povremeno i jak sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana puhat će umjerena i jaka, na udare i olujna bura, na preostalom dijelu umjereno i jako jugo, tijekom dana u okretanju na buru. Najviša temperatura uglavnom između 12 i 17, na većem dijelu Jadrana te u istočnoj Slavoniji od 19 do 25, na jugu i srednjedalmatinskim otocima koji stupanj viša.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

vreme na hrvaškem

U unutrašnjosti pretežno oblačno, povremeno s kišom, a sunčana razdoblja moguća su ponajprije u istočnoj Slavoniji. Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te lokalne pljuskove i grmljavinu, osobito na sjeveru i jugu. Vjetar slab do umjeren, povremeno i jak sjeverni i sjeveroistočni. Na većem dijelu Jadrana puhat će umjerena i jaka, na udare olujna bura, na južnom dijelu istočnjak u okretanju na buru. Temperatura zraka između 11 i 16, u Slavoniji i Baranji od 15 do 21. Na Jadranu jutarnja temperatura između 15 i 20, a najviša dnevna od 19 do 25 °C.

Vir: Prognoza.hr