Vreme - Vreme Hrvaška
Vaša vremenska napoved
Prometne informacije, vremenska napoved za Slovenijo, trenutne vremenske razmere, razmere na cestah, 10 dnevna vremenska napoved, stanje na mejnih prehodih. Vreme Hrvaška.

Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

vreme hrvaška

Pretežno sunčano s malom do umjerenom naoblakom. Vjetar većinom slab, u Slavoniji do umjeren jugoistočni, a na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 19 do 24, a na jadranu od 24 do 28 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

vreme na hrvaškem

Djelomice ili pretežno sunčano i malo toplije. Više oblaka očekuje se poslijepodne na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u gorskim predjelima, a osobito će prema kraju dana ponegdje biti malo kiše. Ujutro po kotlinama unutrašnjosti i dolinama rijeka mjestimice magla. Vjetar većinom slab, povremeno do umjeren jugozapadni i jugoistočni. Na Jadranu će zapuhati slabo do umjereno, poslijepodne i potkraj dana i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 10 do 15, u gorju i malo niža, a na Jadranu od 16 do 20 °C. Najviša dnevna većinom od 23 do 28 °C, u gorskim krajevima malo niža.

Vir: Prognoza.hr