Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Na Jadranu, u unutrašnjosti Dalmacije te u višem gorju većinom sunčano, ponegdje s umjerenom naoblakom. U nizinama unutrašnjosti te u kotlinama gorske Hrvatske magla i niski oblaci, a sunčana razdoblja moguća su uglavnom sredinom dana i poslijepodne. Vjetar većinom slab, na Jadranu mjestimice umjeren istočnjaki bura, podno Velebita na udare i jaka, a prema otvorenome moru jugo. Najviša dnevna temperatura između -6 i -1, u gorju ponegdje malo viša, a na Jadranu od 9 do 14 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Promjenljivo i pretežno oblačno, ponegdje u unutrašnjosti s maglom. Većinom poslijepodne i navečer mjestimice na kopnu malo snijega, poglavito u gorskoj te u dijelu središnje Hrvatske i u zapadnoj Slavoniji i Posavini. Najsunčanije u Istri. Vjetar uglavnom slab, poslijepodne na sjeverozapadu umjeren, a u gorju na udare i jak sjeveroistočni. Na Jadranu ponegdje umjerena, u drugome dijelu dana podno Velebita i jaka bura s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura većinom od -13 do -7, na Jadranu između 1 i 7. Najviša dnevna od -5 do 0, na Jadranu između 8 i 13 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.