Vreme - Vreme Hrvaška
Vaša vremenska napoved
vremenska napoved za Slovenijo, prometne informacije, 10 dnevna vremenska napoved, stanje na mejnih prehodih, trenutne vremenske razmere, razmere na cestah. Vreme Hrvaška.

Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

vreme hrvaška

U većem dijelu zemlje promjenljivo oblačno, mjestimice s kišom, češćom u prvom dijelu dana. Poslijepodne će biti više sunčanih razdoblja. Uglavnom suho zadržat će se na sjevernom Jadranu gdje će biti pretežno i djelomice sunčano. Zapuhat će umjeren, mjestimice i jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na Jadranu i bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 10 do 15 na kopnu te od 15 do 20°C na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno uz umjerenu naoblaku. Prema večeri i osobito tijekom noći u kopnenim se predjelima očekuje prolazno naoblačenje s kišom, najprije u sjevernim i sjeverozapadnim područjima. Na kopnu vjetar umjeren i na udare jak jugozapadni, potkraj dana u okretanju na sjeverozapadni. Na Jadranu će slaba i umjerena bura okrenuti na jugo, uz obalu i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu s jakim udarima. Jutarnja temperatura između -1 i 4, na moru od 4 do 10, a najviša dnevna uglavnom između 11 i 16°C, malo viša u Dalmaciji.

Vir: Prognoza.hr