Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Promjenljivo oblačno, mjestimice s kišom i grmljavinom, posebice na Jadranu gdje kiša može biti obilnija. Najviše sunčanih razdoblja bit će na krajnjem jugu i istoku zemlje. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni, a u gorju jugozapadni. Na Jadranu slabo i umjerenojugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka od 20 do 25, na Jadranu te na istoku od 25 do 30 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Promjenljivo, u zapadnim predjelima i pretežno oblačno. Povremeno će biti kiše, ponegdje i pljuskova praćenih grmljavinom, a uz izraženije pljuskove, očekuje se obilnija oborina, osobito na Jadranu. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na istoku prijepodne jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno ijako jugo i jugozapadnjak, a u drugome dijelu dana na sjevernom dijelu sjeverozapadnjak. Najniža temperatura zraka između 13 i 18, na moru od 18 do 23. Najviša dnevna između 19 i 25, u Dalmaciji od 25 do 30 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.