Vreme - Vreme Hrvaška
Vaša vremenska napoved
Prometne informacije, razmere na cestah, trenutne vremenske razmere, 10 dnevna vremenska napoved, vremenska napoved za Slovenijo, stanje na mejnih prehodih. Vreme Hrvaška.

Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

vreme hrvaška

Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a u istočnoj Slavoniji i na južnome dijelu Jadrana će prevladavati sunčano. Sredinom dana i poslijepodne lokalni pljuskovi i grmljavina mogući su uglavnom u gorju, unutrašnjosti Istre, Dalmacije i Konavlima. Vjetar slab, a na srednjem Jadranu poslijepodne mjestimice umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 25 i 31°C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

vreme na hrvaškem

Prijepodne će prevladavati sunčano, pogotovo u istočnim i južnim krajevima. Porast naoblake, zatim kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se sredinom dana na sjevernome Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici, poslijepodne će se proširiti na sjeverozapadne krajeve, a u noći od subote na nedjelju i na Dalmaciju i Slavoniju. Izraženijh pljuskova bit će ponegdje u Istri. Vjetar slab, na Jadranu do umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura između 14 i 19, na Jadranu od 19 do 23, a najviša dnevna od 25 do 31°C.

Vir: Prognoza.hr