Vreme - Vreme Hrvaška
Vaša vremenska napoved
vremenska napoved za Slovenijo, trenutne vremenske razmere, razmere na cestah, 10 dnevna vremenska napoved, prometne informacije, stanje na mejnih prehodih. Vreme Hrvaška.

Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

vreme hrvaška

U kopnenom području prijepodne većinom oblačno mjestimice uz slabu kišu, a sredinom dana i poslijepodne djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, ali i lokalne pljuskove i grmljavinu, najčešće u Slavoniji. Na Jadranu se prijepodne očekuje postupno razvedravanje, a poslijepodne je još samo ponegdje moguć kratkotrajan pljusak i grmljavina. Vjetara slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, potkraj dana će okrenuti na jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura između 22 i 27, na Jadranu od 25 do 30°C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Djelomice, a u sjevernim i istočnim krajevima veći dio dana pretežno sunčano. Sredinom dana na sjevernome Jadranu jače naoblačenje, zatim povremeno kiša te izraženiji pljuskovi i grmljavina. Poslijepodne u gorju, sjevernoj Dalmaciji i sjeverozapadnim krajevima očekuje se porast naoblake, zatim mjestimice kratkotrajna kiša ili pljusak. Vjetar slab, a na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo, na sjevernome dijelu poslijepodne i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura između 14 i 19, na Jadranu od 20 do 24, a najviša dnevna između 24 i 29°C.

Vir: Prognoza.hr