Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Promjenljivo oblačno, vjetrovito i iznadprosječno toplo. Povremene kiše bit će na Jadranu i u područjima uz Jadran, a najviše sunčanog vremena u Slavoniji i Baranji. Krajem dana sa zapada se očekuje jače naoblačenje s kišom koje će se u noći proširiti na veći dio zemlje. Puhat ćeumjeren i jak, u gorju povremeno i olujan jugozapadni vjetar, na Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak i jugo, koje krajem dana može biti i olujno. Najviša dnevna temperatura između 12 i 17, u istočnim krajevima moguće i malo viša.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Umjereno i pretežno oblačno, povremeno s kišom, a uz pad temperature uglavnom će u gorju kiša prijeći u susnježicu i snijeg. Glavnina oborine očekuje se u prvom dijelu dana, a ponajprije na Jadranu i predjelima uz njega mjestimice i obilnija oborina uz mogućnost grmljavine. Umjeren i jak jugozapadnjak, naJadranu jako i olujno jugo i jugozapadnjak, okrenut će na sjeverac i sjeverozapadnjak koji će krajem dana slabjeti. Ujutro i prijepodne temperatura većinom od 9 do 14 °C, a zatim zahladnjenje.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.