Vreme - Vreme Hrvaška
Vaša vremenska napoved
Stanje na mejnih prehodih, razmere na cestah, vremenska napoved za Slovenijo, 10 dnevna vremenska napoved, trenutne vremenske razmere, prometne informacije. Vreme Hrvaška.

Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

vreme hrvaška

U središnjoj i gorskoj unutrašnjosti umjereno oblačno, a na sjevernom Jadranu većinom sunčano. Još u Slavoniji i Dalmaciji pretežno oblačno, mjestimice s kišom koja će krajem dana prestati. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, prolazno i jugozapadni, na Jadranu umjerena do jaka bura i sjeverac, mjestimice s olujnim udarima. Temperatura na kopnu uglavnom između 5 i 11, na Jadranu od 15 do 20°C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

vreme na hrvaškem

U unutrašnjosti pretežno oblačno, povremeno s kišom, češćom i obilnijom u drugom dijelu dana, osobito u noći na petak. U gorskim predjelima ponegdje će biti i snijega. Na Jadranu promjenjivo oblačno, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice s kišom, a drugdje uglavnom suho uz sunčana razdoblja. Na kopnu vjetar u početku slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, poslijepodne u jačanju pa će navečer biti i olujnih udara. Na Jadranu umjerena do jaka, mjestimice na udare olujna bura i sjeverac. Ujutro hladno, uz najnižu jutarnju temperaturu zraka na kopnu od 1 do 6, na Jadranu od 6 do 11°C. Najviša dnevna od 6 do 11 na kopnu te od 11 do 16°C na Jadranu.

Vir: Prognoza.hr