Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Na sjevernom i srednjem Jadranu djelomice sunčano. U ostalim predjelima umjereno do pretežno oblačno, na kopnu mjestimice s maglom i sumaglicom. Na jugu će ponegdje biti kiše, a krajem dana i u noći, u gorskim predjelima i u Slavoniji oborina na granici kiše i snijega. Vjetar uglavnom slab, u gorju do umjerensjeveroistočni, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak, na otvorenom moru s jakim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od 0 do 4, na moru između 9 i 14 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Prevladavatće oblačno, u Dalmaciji povremeno uz kišu, a u unutrašnjosti, uglavnom u Slavoniji te u gorskoj Hrvatskoj uz susnježicu i snijeg. Puhat će umjeren na udare i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu umjerena i jaka, na udare olujna, a podno Velebita i orkanska bura. Bura prema kraju dana u jačanju. Najniža temperatura zraka od -3 do 2, na Jadranu uglavnom od 3 do 8. Najviša dnevna od -1 do 4, na moru između 8 i 12 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.