Vreme - Vreme Hrvaška
Vaša vremenska napoved
Stanje na mejnih prehodih, 10 dnevna vremenska napoved, vremenska napoved za Slovenijo, razmere na cestah, trenutne vremenske razmere, prometne informacije. Vreme Hrvaška.

Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

vreme hrvaška

U kopnenom će području prevladavati oblačno, povremeno s kišom, najčešće u Slavoniji, Moslavini i Posavini. Iznad 600 do 700 m nadmorske visine očekuje se i snijeg. U ostalim krajevima mogući su samo rijetki i kratkotrajni lokalni pljuskovi. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano. Umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu većinom jaka bura s olujnim udarima postupno će slabiti. Najviša temperatura uglavnom između 6 i 11, na Jadranu od 11 do 16°C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

vreme na hrvaškem

U kopnenom području djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Ponegdje malo kiše ili kratkotrajan pljusak moguće je uglavnom u Slavoniji i gorju. Na Jadranu će prevladavati sunčano, a na južnom su dijelu uz povremeno umjerenu naoblaku mogući rijetki lokalni pljuskovi. Vjetar većinom slab, u Slavoniji prijepodne umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu u noći i ujutro umjerena i jaka, na udare ponegdje i olujna bura i sjeverac, sredinom dana će oslabiti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura uglavnom između 3 i 8, na Jadranu od 8 do 13, a najviša dnevna od 13 do 18, na Jadranu od 16 do 21°C.

Vir: Prognoza.hr