Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Pretežno sunčano, povremeno s malom do umjerenom naoblakom. Mala je vjerojatnost kratkotrajnog lokalnog pljuska ili grmljavine, uglavnom u gorju i unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu mjestimice bura, te zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 24 do 29, a na Jadranu od 29 do 33 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Sunčano, mjestimice uz malu do umjerenu naoblaku, te vrlo toplo i vruće. Ujutro je u unutrašnjosti ponegdje moguća magla, a oko sredine dana ponajprije u unutrašnjosti Dalmacije kratkotrajni lokalni pljusak ili grmljavina. Vjetar većinom slab. Na Jadranu u noći i ujutro mjestimice umjerena bura, a zatim sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 10 do 15, a na Jadranu od 18 do 23 °C. Najviša dnevna od 24 do 29, a na Jadranu između 27 i 32 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.