Prometno poročilo, ponedeljek 21.maj 2018 ob 08:42

Zaradi prometne nesreče je zaprt vozni pas na dolenjski avtocesti med Novim mestom vzhod in Novim mestom zahod proti Obrežju.

Zastoj je na primorski hitri cesti med Bertoki in Koper centrom proti Izoli.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje in Starod za tovorna vozila.

Dela na glavnih in regionalnih cestah:
- Cesta Trojane - Izlake bo pri Polšini zaprta do 3. 6. 2018. Obvoz je po cesti Trojane - Krtina - Moravče - Izlake in obratno.

- Cesta Bled - Bohinjska Bistrica bo v Bohinjski Bistrici zaprta v ponedeljek, 21. 5., med 8. in 14. uro. Obvoz preko Srednje vasi v Bohinju.
- Cesta čez prelaz Vršič, Kranjska Gora - Bovec, bo zaprta od ponedeljka, 21. 5., od 10. ure, do petka, 25. 5.
- Cesta Novo mesto - Otočec bo na Otočcu zaprta predvidoma do 23.5.
- Cesta Dolenjske Toplice - Črmošnjice - Črnomelj bo v Črmošnjicah zaprta predvidoma od 22. 5. do 30. 6. Obvoz za osebna vozila in avtobuse bo po lokalnih cestah, za tovorna vozila na 3,5t pa preko Novega mesta in Semiča.

Dela na primorski avtocesti:
- Priključek Razdrto bo zaradi preureditve zaprt v obe smeri predvidoma do 26. 5. 2018. Vozniki lahko uporabijo priključka Postojna ali Senožeče.
- V nočeh na torek in sredo, 21./22. ter 22./23. maja med 21. in 5. uro, bo zaprt odsek Kozina - Kastelec proti Kopru. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto.

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.