Vreme - Stanje na cestah po Sloveniji
Vaša vremenska napoved
10 dnevna vremenska napoved, prometne informacije, vremenska napoved za Slovenijo, razmere na cestah, stanje na mejnih prehodih, trenutne vremenske razmere. Stanje na cestah po Sloveniji.

Prometno poročilo, sobota 25.oktober 2014 ob 03:50

Na ljubljanski vzhodni obvoznici v predoru Golovec v smeri Malenc je zaradi okvare tovornega vozila zaprt počasni pas.

Poplave:

Kostanjevica - Zameško zaprta cesta

Od 25. 10. do 30. 10. 2014 bo zaradi obnove vodovoda in gradnje pločnika zaprta cesta Ig - Podpeč, na Igu. Obvoz bo voden na relaciji Ig - Brest - Matena - Ižanska cesta.

V soboto, 25. 10., in v nedeljo, 26. 10, bo v Ljubljani zaradi 19. ljubljanskega maratona zaprtih več cest in drugih javnih površin. Katere ceste bodo zaprte, več na spletni strani ljubljanskimaraton.si.

Dela na avtocestah:
- Polovica štajerske avtoceste med priključkoma Blagovica in Vransko proti Mariboru bo zaprta med 21. in 5. uro zjutraj, zapore bodo predvidoma do 30. oktobra, vsako noč. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto, zaprt bo tudi uvoz Trojane v obe smeri.
- Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. in 4:30 zjutraj.
- Na avtocestnem odseku Gabrk - Fernetiči sta med priključkom Sežana/vzhod in prehodom Fernetiči zaprta vozni pas proti Italiji in priključek Sežana/zahod v obe smeri. Obvoz za osebna vozila je preko priključka Sežana/vzhod. Za tovorna vozila je obvoz do terminala voden preko platoja prehoda Fernetiči.
- V soboto, 25. 10. 2014, bo na štajerski avtocesti zaprt izvoz Sl. Bistrica/sever v smeri Ljubljane, v nedeljo, 26. 10. 2014, pa bo zaprt izvoz Sl. Bistrica/jug v smeri Maribora. Obvoz bo preko Frama in Sl. Bistrice/jug. Zapori bosta med 8. in 19. uro.

Cesta Strmec - Mangart, cesta na Mangartsko sedlo, je zaprta zaradi snega na cestišču.