Prometno poročilo, petek 31.julij 2015 ob 12:43

Gneče in zastoji:
-
na cestah Šmarje - Koper in Lesce - Bled.

Čakalne dobe na mejnih prehodih:
- Dragonja pri izstopu 25 minut in 50 minut pri vstopu;
- Gruškovje pri izstopu 15 minut.

Na hitri cesti Razdrto - Nova Gorica med Nanosom in Ajdovščino ter na regionalni cesti Razdrto - Ajdovščina je zaradi burje prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton.

Zaradi okvare vozila na primorski avtocesti je med počivališčem Lom in Uncem zaprt počasni pas proti Kopru.

Med 17.30 in 21. uro bodo zaradi prireditve v Kranju popolne zapore Ljubljanske c., Koroške c., Bleiweisove c., Stritarjeve ter Gregorčičeve ulice.

Popolne zapore na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico:
- v smeri Ljubljane
vsako noč med 20. uro zvečer in 5. uro zjutraj, do 4. 8. 2015;
- v smeri Maribora od 4. 8. 2015 do 14. 8. 2015 in sicer vsako noč med 21. uro in 6. uro naslednjega dne. V času popolnih zapor bo promet preusmerjen na regionalno cesto in v celoti zaprt priključek Trojane.

Danes popoldne in zvečer ter v naslednjih dneh pričakujemo povečan promet proti slovenski obali, od Italije in Avstrije proti Hrvaški ter tudi proti Madžarski. Zastoje pričakujemo na cestah proti mejnim prehodom Sečovlje, Dragonja, Starod, Jelšane, Obrežje in Gruškovje.

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.