Vreme - Stanje na cestah po Sloveniji
Vaša vremenska napoved
Razmere na cestah, 10 dnevna vremenska napoved, trenutne vremenske razmere, stanje na mejnih prehodih, vremenska napoved za Slovenijo, prometne informacije. Stanje na cestah po Sloveniji.

Prometno poročilo, četrtek 30.oktober 2014 ob 13:39

Zaradi okvare vozila je na primorskin avtocesti med Vrhniko in Logatcem proti Kopru zaprt počasni pas.

V teh dneh je na cestah v okolici pokopališč pričakovati gneče in zastoje, marsikje pa tudi spremenjeno prometno ureditev.

Ta konec tedna, od petka do nedelje med 8. in 21. uro, velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol.

Dela na avtocestah:
- Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. in 4:30 zjutraj. V nočeh s petka na soboto (31.10./1.11. 2014) in s sobote na nedeljo (1./2. 11. 2014) popolnih nočnih zapor ne bo.
- Na avtocestnem odseku Gabrk - Fernetiči je med priključkom Sežana/vzhod in prehodom Fernetiči zaprta avtocesta proti Italiji, promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Zaprt je tudi priključek Sežana/zahod v smeri Fernetičev/Italije. Obvoz za osebna vozila je preko priključka Sežana/vzhod. Za tovorna vozila je obvoz do terminala voden preko platoja prehoda Fernetiči.