Prometno poročilo, ponedeljek 24.september 2018 ob 09:43

Prometne nesreče:
- Na primorski avtocesti med predorom Kastelec in počivališčem Ravne proti Ljubljani oviran promet.
- Na cesti Borl - Zavrč popolna zapora.

Zaradi burje je na vipavski hitri cesti med razcepom Nanos in Ajdovščino prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 t.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod, Jelšane, Zavrč, Gruškovje in Obrežje pri vstopu.

Delovne zapore:
- Na gorenjski avtocesti zaprt uvoz Kranj zahod proti Karavankam predvidoma do 15:00. ure. Obvoz bo preko priključka Naklo.
- V Kranju bodo zaprli odsek Kidričeva - Iskra predvidoma ob 12. uri zaradi rekonstrukcije mostu čez Savo, obvoz bo urejen po državnih in občinskih cestah.
- Na štajerski avtocesti so do 7. oktobra predvidene popolne zapore ob delovnikih v nočnem času od 20. do 5. ure ter ob koncih tedna med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter uvoza Trojane v obe smeri.
- Na gorenjski avtocesti bo skozi predor Karavanke promet potekal izmenično enosmerno s 30 minutnim čakanjem pred predorom vsak teden do 14. 10. 2018, in sicer v nočeh na srede in na četrtke med 19. in 6. uro, v nočeh na nedelje pa med 21. in 5. uro. Predvidoma do 3. oktobra, bo zaprt izvoz Jesenice zahod iz smeri Ljubljane.

Zaradi odstranjevanja cestninske postaje Nanos in rekonstrukcije razcepa na vipavski hitri cesti bo:
- Predvidoma do 7. oktobra zaprta hitra cesta med Vipavo in razcepom Nanos proti Ljubljani, Kopru. Obvoz je za osebna vozila po vzporedni regionalni cesti, za tovorni promet iz Italije proti Sloveniji pa preko Fernetičev.
- Predvidoma do 21. 10. 2018 bo na razcepu Nanos zaprta cesta, ki vodi iz Kopra proti Novi Gorici. Obvoz je preko priključka Razdrto.

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.