Prometno poročilo, petek 28.oktober 2016 ob 19:28

Zastoj je na južni ljubljanski obvoznici in dolenjski avtocesti v smeri Novega mesta do Grosuplja, občasno pa zaradi zastojev zapirajo predor Debeli Hrib.

Na cesti Domžale - Lukovica je polovična zapora v Prevojah pri Šentvidu zaradi prometne nesreče. Promet poteka izmenično enosmerno.

Daljši zastoj je na koncu podravske avtoceste (1 km) in na glavni cesti Draženci - Jurovci - MP Gruškovje, pot se lahko podaljša za več kot 1 uro in pol. Voznikom priporočamo uporabo drugih mejnih prehodov. Povečan promet je tudi na drugih mejnih prehodih pri izstopu iz države.

Ta konec tedna in v času praznikov:
- Od petka, 28. oktobra, do nedelje, 30. oktobra bodo zaradi Ljubljanskega maratona zaprte številne ceste in ulice v Ljubljani. V nedeljo, 30. oktobra, med 8. in 13. uro bodo na ljubljanski severni obvoznici zaprli izvoza na Dunajsko cesto iz obeh smeri ter izvoz na Vodnikovo cesto iz smeri Kosez.
- Povečan bo promet v okolici pokopališč, ponekod bo spremenjena prometna ureditev, upoštevajte signalizacijo in navodila redarjev in policistov, vozniki bodite strpni.
- Od nedelje, 30. oktobra, do torka, 1. novembra, velja vsak dan med 8. in 21. uro omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol.

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.