Prometno poročilo, petek 9.oktober 2015 ob 08:24

Delovne zapore:
- Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.
- Na štajerski avtocesti je zaradi obnove vozišča zaprt priključek Sl. Konjice proti Mariboru ter uvoz proti Ljubljani. Izvoz iz smeri Maribora pa je ponovno odprt. Zapora bo predvidoma do 10. oktobra. Obvozi so urejeni preko priključkov Celje/center in Slovenska Bistrica/jug.
- Na štajerski avtocesti so do 18. oktobra predvidene popolne zapore med Blagovico in Trojanami proti Mariboru: med tednom vsako noč med 21. in 6. uro, med vikendi pa je zapora od petka od 21. ure do ponedeljka do 6. ure. Promet v času zapor preusmerijo na vzporedno regionalno cesto.
- Na gorenjski avtocesti promet med Jesenicami/vzhod in Lescami poteka po enem pasu v vsako smer. Zaprt je tudi priključek Jesenice - vzhod/Lipce proti Ljubljani.
- Na dolenjski avtocesti promet med Višnjo Goro in Ivančno Gorico poteka po eni polovici avtoceste. Zaprt je tudi uvoz Višnja Gora proti Obrežju.
- Zaprti sta glavna cesta Ilirska Bistrica - Ribnica - Pivka, med Ilirsko Bistrico in Topolcem in regionalna cesta Pivka - Knežak - Ilirska Bistrica, v Pivki. Obvozi so urejeni.
- Zaprta je regionalna cesta Vodice - Moste na relaciji Žeje - Moste zaradi izgradnje kanalizacije. Obvoz za vsa vozila do 7,5t je urejen po regionalni cesti Vodice - Sp. Brnik, za tovorna vozila nad 7,5t pa preko priključka Brnik.

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.